Serviciile noastre oferă

Libertatea Consumului Energetic

In functie de tipul si puterea instalata a echipamentelor fotovoltaice se pot reduce total costurile consumului de electricitate si incalzire a unui spatiu.

Actuala crestere a preturilor la energie si întreruperile curente ale aprovizionării cu energie reprezintă deja preocupări majore la nivel mondial.
Nu doar Europa se confrunta cu aceste scumpiri, care se regasesc deja în facturile de energie electrică de astazi. Prețurile ridicate la energie au deja un impact negativ asupra consumatorilor, indiferent dacă e vorba de familii sau de întreprinderi.
Una din masurile de urgenta luate de Consiliul European este:

  • reducerea consumului de energie electrică, si anume, Țările UE vor reduce consumul total de energie electrică cu cel puțin 5% în timpul orelor de vârf
Servicii

Alege Energia din surse naturale regenerabile, de care poti beneficia gratuit

Suntem distribuitori directi de servicii complete( la cheie) in orice localitate din țară ,de la proiectare personalizată (include si calculul perioadei de amortizare a sistemului) ,montaj şi punere in funcțiune ,precum si intocmirea/depunerea documentatiei pentru injectare energiei electrice produse ,in rețea, ca prosumator.

Începem cu o inspecție tehnică a locației, pentru a evalua corespunzator spațiul disponibil, orientarea și expunerea suprafețelor libere pe care ar putea fi montate panourile fotovoltaice.

In functie de solutia agreata, inginerii SolarTop continuă cu instalarea, parametrizarea tehnica, integrarea in retea si punerea in functiune a noului tau sistem performant de producere a energiei regenerabile prin panouri fotovoltaice de ultima generatie.

Putem asigura operarea și mentenanța sistemului fotovoltaic, atât în garanție, cât și post garanție, la prețuri competitive – cu posibilitatea eșalonării plății pe o perioadă de timp agreată.

Alege libertatea consumului energetic