Statii de incarcare auto

Trendul producției auto și al piețelor de desfacere pentru autovehicule electrice continuă să înregistreze  o crestere puternica în vederea trecerii la un model de mobilitate electric și  nepoluant.

Oferim solutii complete pentru incarcarea autovehiculelor prin statii  performante de incarcare, atat trifazice cat si monofazice,în funcție de locatie si nevoi. 

Oferim consiliere ,instalare profesionista  și  avem solutia potrivita de incărcare pentru 

mobilitatea dvs.electrica,fie in cadrul companiei ca serviciu oferit clientilor dvs., fie pentru acasa.Cu noi  rutina de încărcare zilnică se transforma intr-o actiune placuta ,simplă și eficientă.

Tipuri de statii de incarcare auto

Tipuri statii de incarcare : există stații de încărcare  conectate la rețele electrice care pot furniza curent monofazat 

sau curent trifazat. Diferența între cele două tipuri de alimentare ale stațiilor este dată de puterea pe care o pot furniza încărcării vehiculului. Astfel, stațiile de încărcare pe curent monofazat pot oferi o putere de încărcare cuprinsă, de regulă, între 3,7 și 7,4 kWh fiind perfecte pentru amplasarea la domiciliu sau la sedii mai mici de firme, cu un număr mai redus de utilizatori. Stațiile de încărcare electrice pe curent trifazat oferă o putere de încărcare net superioară, reducând, 

considerabil  timpul necesar alimentării. Puterea unei astfel de stații poate atinge 22kW, limitele inferioare situându-se undeva la 11 kWh.

Deținerea unei stații de încărcare electrice proprii aduce multiple  avantaje posesorilor, fie că este vorba de persoane fizice, fie că este vorba de companii .

Persoanele fizice care au instalata o stație de încărcare vor beneficia de confortul unei încărcări la domiciliu, acumulatorii încărcați la puteri 

mici vor putea fi încărcați cu 100%  cu o degradare mult mai redusa în timp ,față de acumulatorii încărcați rapid sau ultrarapid ,la stațiile de putere.

În ceea ce privește firmele, amplasarea stațiilor de încărcare auto electrice aduce o serie de avantaje care se pot cuantifica mai ales în zona beneficiilor de imagine și a reducerii costurilor de operare a flotei proprii de vehicule electrice.

Ca idee de afaceri ,cei  care oferă o parcare cu stații de încărcare pentru vehicule electrice destinată clienților va beneficia în mod cert de un flux constant de clienți care dețin vehicule electrice și care, în așteptarea încărcării, pot achiziționa și alte produse sau servicii, pe lângă plata serviciului de încărcare a autoturismului.